+36 30 2508 551 info@meselia.com

Bemutatkozás

Tevékenységünk és szolgáltatásaink

pic

Partnercégünkkel a Newchem AG-val együtt legfontosabb célkitűzésünk innovatív megoldásokkal segíteni partnereinket a nemzetközi építőiparban meglevő tapasztalataink és új ötletek segítségével, valamint minőségi anyagok felhasználásával magas szintű szolgáltatást nyújtani számukra.

Kínálatunkban megtalálhatóak speciális ásványi keverékek, puccolán hatású kötést elősegítő ásványok és egyedi összeállítású adalékanyagok és keverékek. Forgalmazunk zsugorodást csökkentő cementadalékot, gyorsan kötő cementet, mikro-puccolánokat és további felületkezelt por alakú adalékokat (kötéslassítókat).

Termékeinkről és azok hatásmechanizmusáról valamint technikai hátteréről részletes leírást talál honlapunkon, melyet folyamatosan bővítve igyekszünk hasznos információkkal segíteni partnereinket és a tisztelt látogatókat, érdeklődőket. Amennyiben nem talált választ a kérdésére vagy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információra van szüksége kérjük, vegye fe velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.